Hoe DIEP is jouw LIEFDE?

Gepubliceerd op 14 mei 2022 om 19:25

 

Nee, het is niet de songtekst van Take That 😁 Hoewel ik wel een liedje kan gebruiken dat me terug katapulteert naar de tijd dat ik jong was en het leven vreugdevol en zonder zorgen verliep.

 

Het lijkt wel of we tegenwoordig niets dan zorgen ervaren. "Hoe zullen we de noodzakelijke verandering doorvoeren die van ons wordt verlangd, en wat is mijn persoonlijke aandeel daarin?"  "Hoe gaan we van het ene Tijdperk over naar het andere terwijl het oude Tijdperk de huidige structuren blijft domineren?" "Wat staat ons te wachten en hoe zit het met onze kinderen?"  "Komt hier ooit een einde aan? "Hoe zal ik dit doen? En dat?"...

 

Ik hoor je. Voelen we niet allemaal deze vragen drijven in onze geest?

 

Nou, pioniers, we hebben het gedaan! We zijn er in geslaagd om door de mangel te gaan. We hebben de uitgang bereikt en baren onszelf op de sferen die we "Nieuwe Aarde" noemen. Gaia is tevreden, zij markeert het begin van een uittredepunt zeer grondig, en DAT is wat wij op dit moment voelen.

 

Het plan is gemaakt en wordt uitgevoerd. Geen drama en oude manieren van leven meer. Geen pijn en lijden meer, maar de realisatie van onze ware Geest: IK BEN 💜 Er is geen lijden in IK BEN.

 

Onze zorgen vertegenwoordigen het ego dat zijn plaats probeert te vinden in de nieuwe wereld. De nieuwe wereld is slechts een manier van Zijn, van realisatie en belichaming van Spirit. De manier waarop we dingen zien verandert wat en hoe we ons voelen. We worden ons bewust en erkennen wie we zijn, waartoe we in staat zijn, en dat het universum onszelf als bewustzijn is.   Wat een prettig thema om over te praten. Als je bereid bent om te zien, volg  me en voel even wat ik ga zeggen.

 

Je bent allesbehalve fragiel, je bent alles wat is. Hoe diep is jouw Liefde? Werkelijk, hoe diep? Ik spreek niet over liefde in romantische zin. Ik heb het over het Zelf op een manier die je nog niet hebt begrepen.

Wat duwt jou om dingen in de wereld te zien? Zelf

Wat maakt dat je nog meer van het leven geniet? Zelf

Wat ervaar je in het dagelijks leven gedurende elk moment? Zelf

Dus, hoe diep is je Liefde (Zelf)?

 

Sta je open om de ledematen te strekken en in de diepte van het Zelf te duiken ? Als je bereid bent dat te zien, zul je beseffen dat het allemaal (over) jou is die stuurt, creëert, manifesteert en bestaat. Ben je diep genoeg om jezelf te zien, jezelf te voelen en jezelf te ZIJN ? Het is jij zelf waar je op hebt gewacht. Dat moment van realisatie dat het allemaal om het Zelf draait. De IK BEN.

 

Dan zul je je weg vinden doorheen alles. Paden zullen zich vrijmaken, karma verdwijnt en alles wordt onmiddellijke manifestatie komend vanuit de geest van weten en bewust zijn van jeZELF.

 

Pfiew 😅 Dus daar gaat het allemaal om, he?!? Gewoon dat? Is het zo simpel als dat?

Dat kan het zijn, ja. Maar de perceptie vanuit de ego-geest zegt anders. Natuurlijk wil het zijn grond houden. En we hebben het ego uitgenodigd om deel te nemen aan onze gecreëerde werkelijkheid van de matrix. We hadden dit nodig voor de ervaring die nodig is.

 

Ik, persoonlijk, gedij op verandering en Transformatie. Mijn hele leven, tot nu toe, is transformatie en constante verandering geweest. Op zo'n manier dat het lijkt, dat ik niet kan functioneren zonder. Toch vind ik het deze keer moeilijk. Ik lijk deze keer moeite te hebben om door mijn favoriete deel van het leven te gaan: verandering. Zelfs met veel Uranus planeten in mijn horoscoop en als een Aquarius (vrijheid, verandering), het voelt gewoon moeilijker deze keer. Ram met Jupiter energieën en totale Maansverduistering in Schorpioen beïnvloeden mijn veld zeer voelbaar.

 

Ik voel de aantrekkingskracht om alles achter me te laten, het leven zoals ik dat ken, en alles te beëindigen om opnieuw te beginnen zonder enige gehechtheid. Normaal gesproken heb ik daar geen moeite mee, ik heb al meerdere keren veel situaties en mensen achter me gelaten. Ik spring zelfs blindelings. Maar nu voelt het minder gemakkelijk.

 

Avalon roept me naar huis te komen en terug te reizen naar een vorig leven. Voor zover ik weet, zal dat een nieuw begin voor mij betekenen. Grappig hoe het voortkomt uit een andere tijdlijn - een verleden tijdlijn.

 

Iemand anders ook opgevallen hoe het trekken en uitnodigen sterk is deze dagen? Dit blindelings, en je uitdagend om te gaan zonder jezelf al te veel af te vragen. Ook het oprakelen van verleden afgehandelde zaken. Ja, die komen opnieuw de hoek om kijken. Hoe voel je je er nu over? Herbekijken met een frisse verlichtende kijk.

 

Ik heb nog veel meer te delen, maar dit is het in een notendop. Er komt meer wanneer de tijd rijp is.

 

Veel liefs, vrede

Méline Portia Lafont

 

Copyright © door Méline Lafont. Alle rechten voorbehouden. Toestemming wordt gegeven om dit materiaal vrij te kopiëren en te verspreiden, mits de inhoud in zijn geheel en ongewijzigd wordt gekopieerd, vrij wordt verspreid en niet voor commerciële doeleinden, en deze copyright-vermelding en links worden opgenomen.

www.houseofaquarius.net

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.