Energetische behandelingen

 

Een korte introductie ....

 

Eerste behandeling + intakegesprek

 

Een eerste behandeling wordt steeds goed ondersteund en opgebouwd. Een intake gesprek gaat vooraf waar we gaan kijken naar jouw klachten, problemen, noden en wensen. Via dat gesprek kijken we naar wat jou kan helpen en jij nodig hebt. Je krijgt uitleg wat de energetische behandelingen inhouden, hoe ik werk en wat mijn achtergrond is. Je ontvangt ook al een eerste basis behandeling met een rapportje over de behandeling nadien.

 

Dit rapportje bevat een kort overzicht van wat er zich toont tijdens de eerste behandeling (blokkades, trauma, onbewuste zaken, onevenwichtigheid, onzuiverheden...)

 

Deze intake bevat een gesprek, een behandeling, een bundeltje met uitleg en een rapportje van de behandeling. Deze neemt in totaal 2uur in beslag.

 

Prijs: 140 Euro voor 2u. 

 

Opvolgsessies

 

 

Energetische behandeling

Het lichaam bestaat, naast de fysieke vorm, uit vele lagen (aura) en chakra's (energetische centra) waar talloze invloeden aanwezig kunnen zijn.  Dagelijkse invloeden die men oppikt, kunnen het ganse evenwichtssysteem verstoren net als innerlijke emoties, stress en opgekropte gevoelens/ervaringen. 

 

Stress is al eeuwenlang een gekende klant. Helaas neemt stress toe in het leven door de verhogende druk en de hoge verwachtingen die men ervaart in het dag dagelijkse leven. Zij het jouw job, jouw relaties, jouw huishoudelijke leven, school en de maatschappij. Het zorgt voor een ongelukkig gevoel en men ervaart zichzelf daardoor als prikkelbaar en onaangenaam. De grens van verdraagzaamheid ligt dan ook erg laag als men zich gestresseerd voelt.

 

Stress is ook een signaal dat jouw lichaam uitzendt om jou iets kenbaar te maken. Het wilt je dan eigenlijk zeggen dat jij over je grens bent gegaan en dat er iets dient aangepast te worden in jouw leven. Het is een teken van uit evenwicht te zijn omdat jouw grens bereikt is. Grenzen zijn er om aan te geven welke zones voor jou prettig zijn, comfortabel voelen en jouw evenwicht garanderen.

 

Heb je stress en/of blokkades? Dan kan jij hier terecht om die grenzen even te bekijken, te weten te komen welke overschreden zijn, wat het jou wil zeggen en om jou terug in evenwicht te brengen. Dit is een energetische behandeling waar we de chakra's en jouw lichaam voorzien van rust en werken naar een "energetische doorvloeien" voor gans jouw fysieke lichaam.

 

Hier werken we via een energetische doorstroom methode en drukpunten.  Elke behandeling bevat een inleidend gesprek en een korte nabespreking waar je meer informatie krijgt over de behandeling en wat deze meegeeft als boodschap.

 

Prijs: 90 Euro voor 1 u 30

Volledige behandeling optie: 120 Euro voor 2 uur ( bevat energetische heling + klankschaal + achterste chakra's in 1 sessie )

 

Transformatieve Healing

 

prijs: 235 Euro  

Deze sessie staat in het teken van transformatie en hulp bij alles wat je wilt transformeren in je leven - moet transformeren in je leven. Een intense sessie waarbij je niet alleen de energie ontvangt om je te helpen transformeren, maar waarbij je dit ook zelf zult doen omdat alles vanuit jezelf begint. Daarom is het een actieve sessie waar je bewust aan deelneemt en ervoor werkt - je doet de transformatie onder mijn begeleiding als energiefacilitator en activator.

 

We beginnen met een coaching - inzicht gesprek met een theetje, daarna een meditatie/activatie + klankschaal sessie, gevolgd door een energetische healing sessie. Je ontvangt daarna je mantra of symbool voor jou persoonlijk om dit transformatieproces verder te zetten.

 

Deze krachtige sessie brengt je energie in beweging, zet aan tot verandering en activeert portalen in je aura - chakra's, brengt je in lijn met je Blauwdruk, brengt je in coherentie en balans, helpt je oude stoffen los te laten en te neutraliseren, bevrijdt, overstijgt oude patronen, activeert de Merkabah, integreert vernieuwde inzichten en wijsheid, opent je innerlijke potentieel...

 

2,5 uur durende sessie

Kristal behandeling

Bij deze energetische healing spelen de kristallen een belangrijke rol.  Deze prachtige verschijningen noem ik mijn "compagnons".  Kristallen zijn enorm krachtig en hebben veel in hun mars. Ze staan je bij tijdens jouw innerlijke reis, ze laden je op, ze versterken de talenten net als jouw innerlijke krachten, ze helen pijnen en ongemakken, ze nemen toxines op en transmuteren deze, ze zijn een katalysator tijdens een overgang en activatie....

 

Daar kristallen ook een bewustzijn hebben, helpen ze om verbinding te maken met de hogere wereld.  Hun frequenties zijn van een hoger en fijner gehalte, wat maakt dat je tijdens een kristal healing kan proeven van een verfijnde en hogere frequentie.  

 

Deze sessies werken activerend, zuiverend en transmuterend.  Als jij op zoek bent naar een vorm van zuivering of verbinding met meer "spirituele energieën", dan is een kristal healing iets voor u.

 

Hier werken we via de reiki methode en kristallen die worden geplaatst op jouw chakra's en rondom je heen.  Elke behandeling bevat een inleidend gesprek en een korte nabespreking, waar je meer informatie krijgt over de behandeling en wat deze meegeeft als boodschap.

 

Prijs: 90 Euro per sessie 1 u 30

Kristallen Klankschaal behandeling

Wist je dat muziek therapeutisch werkt?  Wanneer men zich slecht of verdrietig voelt, grijpt men vaak naar muziek omdat het een gevoel van comfort geeft, troost en vreugde.  Klank en muziek geeft een weg om emoties en negativiteit uit ons velden te laten verdwijnen. 

 

Het geluid van een klankschaal zorgt er niet alleen voor dat we ons meer ontspannen voelen; het beïnvloedt daadwerkelijk onze hersengolven en zenuwstelsel.

 

Daarnaast is het zo dat het geluid van een klankschaal ervoor zorgt dat onze hersengolven, en daarmee het zenuwstelsel, vertraagt. Daardoor kan je in een hele kalme en relaxte meditatieve status raken, waarbij jij de spanningen, stress, pijn en ongemak beter los kan laten. Tegelijkertijd geeft het geluid jouw immuunsysteem een positieve boost, doordat er meer zuurstof naar de organen gaat. Ook werkt deze ontspanningsmuziek om de chakra’s te balanceren en te reinigen.

 

Elke klankschaal heeft zijn eigen karakter, toonzetting en klankkleur.  Tijdens deze sessie gebruiken we de 7 klankschalen van de 7 basis chakra's.

 

Hier werken we via de reiki methode en met kristallen  klankschalen die elkeen speciaal voor elke chakra ontworpen zijn met hun eigen frequentie. 

 

Elke behandeling bevat een inleidend gesprek en een korte nabespreking, waar je meer informatie krijgt over de behandeling en wat deze meegeeft als boodschap.

 

 ! Deze kristallen klankschalen zorgen voor een hoge frequentie, hetgeen spirituele verhoging in vibratie geeft omdat deze bergkristal zijn.! 

Prijs: 60 Euro voor 45 minuten + 15 minuten gesprek

 

Practioner Bowl behandelingen

 

De Violette Vlam klankschaal (Kruinchakra)

 

De heilige stralenzang van transmutatie om de Master Saint-Germain energieën te activeren.

De goddelijke versterker van de violette vlam in de IK BEN Aanwezigheid.

Een echt inwijdingsinstrument !

 

Elke behandeling bevat een inleidend gesprek en een korte nabespreking, waar je meer informatie krijgt over de behandeling en wat deze meegeeft als boodschap.

 

 ! Deze klankschalen zorgen voor een zeer diepgaande frequentie, hetgeen spirituele verhoging in vibratie geeft en een activatie.! 

 

Prijs: 60 Euro voor 45 minuten + 15 minuten gesprek.

Galactische / geometrie uitlijning

Met deze Galactische energetische healing gaan we werken met verschillende energieën van het Universum. De Galactische dimensies bestaan uit veel hogere frequenties dan onze dimensie op Aarde en communiceren via geometrieën.  Een geometrisch symbool activeert diepere lagen van bewustzijn in jezelf alsook een verbinding met jouw Galactische afkomst.

 

Deze Galactische healing zal jou bijstaan in het maken van een verbinding met de galactische dimensies Sirius, Andromeda, Arcturius,  Venus, Vega, Orion, de Plejaden en anderen.... Een veel diepere healing kan plaatsvinden met de hulp van hun frequenties, kleuren en geometrieën.  

 

Deze sessies zijn eerder activerend en werken als openers. Notie: de energie kan heel sterk zijn!! Daarom is het aangewezen al enige ervaring te hebben met reiki, healings en spiritualiteit.

 

We werken hier met geometrie symbolen, galactische geluiden en galactische energieën/stralen. 

Elke behandeling bevat een inleidend gesprek en een korte nabespreking, waar je meer informatie krijgt over de behandeling en wat deze meegeeft als boodschap.

 

Prijs: 120 Euro voor 2 uur

Schorpioen behandeling

Een intense sessie waar je actief meewerkt met een open geest en hart. Deze sessie vraagt van jou een kracht om te willen kijken naar de meest onaangename kantjes en diepere lagen van duister/toxiciteit. Dat wat vrij wenst gezet te worden en los dient te komen. 

 

Prijs: 90 Euro voor 1 u30. 

Kind behandeling

Kinderen hebben ook nood aan ontladingen en chakra behandelingen. Ze nemen alles op van de omgeving als een spons. Denk maar aan school - de maatschappij maar ook van hun ouders. Wij bieden kinder behandelingen aan van 30 minuten. Dat is voldoende want kinderen nemen sneller op en hebben minder patronen ontwikkelt dan volwassenen. Vooral het ontdekken van onze magische vrienden - de edelstenen - werken keer op keer op een beter gevoel in zichzelf.

Inclusief gesprek + korte behandeling . 45 minuten consult.

 

prijs: 45€