START » WIE BEN IK

 

Méline Lafont ~ Energetisch therapeute, Reiki Meester, Coach en spiritueel consulent.

 

Mijn naam is Méline en ik ben auteur, schrijver, gids en coach op het gebied van Transformatie. Laten we zeggen dat "Transformatief" het minste is wat je kunt zeggen over mijn werk en begeleiding op het gebied van coaching en spiritueel mentorschap. Achter mijn laag als mens heb ik meerdere ervaringslagen op het gebied van energiewerk, heling, channeling en coaching in het echte leven. Ik heb veel gezien van esoterische werelden tot fysieke uitdagingen en heb als mentor deel uitgemaakt in het proces van duizenden transformaties die mijn cliënten doormaakten. Daarom heb ik veel ervaring te bieden. Ik heb jarenlang in de zorgsector gewerkt maar ook op het gebied van energetische therapie en spiritualiteit. Mijn spirituele reis begon op mijn 10 jaar toen mijn eerste gave zich aanbood: het zien van aura's.

 

Na jaren diensten aan te bieden zoals healings en lezingen, channelings, workshops, cursussen en coaching op een hoog internationaal niveau, ben ik nu aan een nieuwe reis begonnen om de energetische wereld en kennis te combineren met de fysieke wereld en zorg/gezondheidservaring. Momenteel ben ik teruggekeerd naar mijn zorgkundige baan in combinatie met levenscoaching en energetische healings. Daarnaast beoefen ik yoga, wat me inspireert om later les te gaan geven.

 

Ik ben verheugd om deze website op jullie pad te brengen met inspirerende teksten die voortkomen uit het veld van spirituele kennis vermengd met de belichaamde ervaringen en de aardse realiteit. Mag mijn werk je inspireren en vooral dingen voor je in beweging brengen zoals deze voor mij hebben gedaan.

 

Welkom in House of Aquarius

Liefde, Méline