Coaching

 

"Every human being is the author of his own health or disease"

~ Buddha ~

 

Onze emoties, gedachten, angsten en overtuigingen vormen ons tot wie we zijn.  Ze zorgen ervoor dat we iets doen of net niet gaan doen en daarom kan het leven niet gaan stromen.  Wat niet stroomt, blokkeert en wat blokkeert, stopt met leven.  Hierdoor ontstaan ziektes en een ongelukkig gevoel.  Onze algemene gezondheid en welzijn hangen dus werkelijk af van onszelf.  Wij zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid en dat start bij het "bewust" zijn.  Bewust zijn van onze valkuilen, onze ziekmakers, onze patronen en vooral van ons potentieel! Tijdens de coaching help ik je bewust te worden van dat wat jij nog niet ziet en wat je nodig heeft.

 

"A journey of a thousand miles begins with a single step. "

~ Confucius ~

 

Onze sessies zijn een traject dat we samen afleggen, een onderneming dat vanuit jezelf vertrekt en waarbij ik jou bijsta in alle stappen.  De duur van een coaching traject is uniek en hangt dus af van de situatie, noden en persoon. Wat wel vast staat is dat een traject bestaat uit meerdere sessies die elkaar opvolgen op regelmatige basis zodat we de beste resultaten eruit kunnen halen.  1 of 2 sessies zijn niet voldoende om jou te helpen omdat we dieper en verder dienen te gaan om tot de kern van de zaak te komen. Het is dus een vereiste om je te engageren met een traject pakket, ik werk niet per losse sessies.  Elke sessie duurt 60 minuten.  Een eerste sessie is steeds een langere sessie omwille van het intake- en kennismaking gesprek, deze neemt 90 minuten in beslag.

 

Vergeet niet dat de eerste stap zetten de moeilijkste is en nu dat jij deze beslissing maakt, worden de volgende stappen gemakkelijker! 

Wees WELKOM.

 

Al mijn coaching sessies worden naast ervaring en scholing mede vanuit een intuïtie en inzicht gegeven.  Ik combineer algemene coaching met natuur coaching en holistische coaching.

 

Prijs
Life Coaching € 800 voor 10 sessies, inclusief intakegesprek
Spirituele Coaching € 375 voor 5 sessies, inclusief intakegesprek
Relatie Coaching € 850 voor 6 sessies, inclusief intakegesprek