START » BLOG

Hou de Liefde hoog

Verdeeldheid - haat zaaien - chaos - angst - discriminatie zijn de energieën van polarisatie. Het is iets van het oude tijdperk dat plaats maakt voor het nieuwe tijdperk. Maar voor het plaats maakt, wilt het eerst nog eens goed gehoord worden want dit zijn nu eenmaal de oude wonden vd ziel die opnieuw naar boven komen om te helen. Laat het los, zie het voor wat het is: het los laten van het oude.

Lees meer »

De separatie van werelden

Er is iets aan de hand, en het heeft duidelijk te maken met de scheiding van werelden. In dit formaat zal ik het woord "dimensie" gebruiken in plaats van het woord de "wereld". Aan ieder van ons: we hebben het idee dat we in een wereld leven omdat we alles om ons heen ervaren als een wereld waarin we geboren en geplaatst worden. Maar in werkelijkheid is de wereld gelaagd in dimensies waar we elke dimensie ervaren als een web van energieën / trillingen. Zo leven we in verschillende dimensies en kunnen we al deze dimensies bewust en gelijktijdig ervaren terwijl we op dezelfde plek zijn. (Fysiek)

Lees meer »

11:11 portaal

Het is vandaag 11-11, wat betekent dat er een energieportaal opengaat om ons Mastery-lessen aan te bieden. Omdat 11:11 een Meester getal is, worden we gebaad in hogere frequenties van het Meesterschap. We worden uitgenodigd om te werken met de binnenkomende lichtstraal en een nieuwe realiteit te manifesteren die gebaseerd is op LIEFDE en niet op angst.

Lees meer »