Equinox portaal - Ontstijgen van de illusie en de structuren van jouw herinneringen

Gepubliceerd op 19 maart 2022 om 18:09

Foto: Karl Morfett

 

Gechanneld door Méline Portia Lafont

www.houseofaquarius.be

 

Laten we beginnen met te zeggen, welkom in dit NU-momentum. Wij zijn een bewustzijn en Wezens der Transcendentie die jullie Aardse rijk van dualiteit en illusie bijstaan met het proces van transcendentie. Andera onze thuis en het staat voor de wet van eenheid die in de baarmoeder van creatie ligt, Andera genaamd.
 
Nadat de mensheid vele jaren geleden in een lager bewustzijn is gevallen, is het nu een tijd van wederopstanding uit dat gevallen Tijdperk. De mensheid rijdt met een wiel van fortuin het versnelde pad op. Begrijp dat alles wat u ooit als waarheid hebt beschouwd, voor uw ogen zal worden weggehaald, zodat u voorbij de sluier van illusie kunt zien. De tijd van het optillen van de sluier der illusie is aangebroken, hetgeen plaatsvindt op dit moment.. Dit is een grootse weg, duidelijk voor iedereen.
 
Hoe meer de sluier wordt opgetild, des te luider zult gij horen wat eeuwenlang voor u verborgen is geweest. En niet alleen dit, gij zult zien hoe de illusie u in haar greep heeft gehouden. De tijd om uit het as te herrijzen is aangebroken, want uw structuren van illusie houden niet langer stand en vervagen. Dit in de vorm van vernietiging en afstoting.

Luister naar je innerlijke stem (hart), want dit is De Schepper van jouw realiteit. Wat je voedt en besluit om naar te luisteren, vormt jouw ervaring en werkelijkheid. Het voedt je hart en roept je bestemming op. Deze stem is niet hetgeen je het ego noemt, maar het is je interne kompas. Jouw Hoger Zelf dat de kennis en de wijsheid van het eeuwige in zich draagt. Het ego is datgene dat zich verzet, dat in angst verblijft en dat alleen maar zorgen uitspreekt. Het interne hart weet en heeft er altijd vrede mee.

 

Je begrip van jouw reis zal exponentieel groeien. Er is geen reden om je te verlagen of hetgeen wat wordt vernietigd terug te gaan opbouwen. Dit is de aard van je menselijke zelf: het verzet tegen het loslaten en de drang om de exacte kopie te herbouwen van hetgeen wat in de eerste plaats moet vertrekken. Zekerheid is verleidelijk, maar dit alles doet je inzien dat er niets meer in het leven is dan het leven op zich. Begrijp dit goed. Het leven IS waar het allemaal om draait: alles wat het leven voortbrengt en over gaat. Het leven is leven en geven, ervaren, en je gaat/bent zoals het gaat.

 

Dit helpt om de aard van het zijn in het Nu te begrijpen. Het Nu geeft jullie alles en opent het web van creatie en mogelijkheden. Het is hier waar jullie allemaal achten te zijn en waar wij onze rol opnemen om jullie bij te staan. Transcendentie is het niveau waar jullie Aardse rijk momenteel in stapt. Het is de volgende stap in het geboorte proces van de nieuwe wereld; het rijk van desillusie en de alwetendheid dat men zijn eigen illusie of werkelijkheid kan scheppen.

 

Breng jezelf naar het centrum van je hart, de kern van je Wezen terwijl we adviseren om al jouw overtuigingen te overstijgen. Het ontgroeien van jouw omhulsel in elke vorm en formaat van bestaan is aangebroken. Ontdoe je van jouw laag met alle informatie die het met zich meedraagt. Het is jullie tijd om werkelijk uit de illusie te stappen en om de wereld, inclusief jezelf, te zien zoals het is. Om die reden worden jullie kernovertuigingen door elkaar geschud en gekookt. Het brengt je terug naar je wortels.

 

Met veel Liefde en geduld kun je dit aan. Blijf in je hart en knipper met je ogen om het verschil te zien. Je zult het vinden op dat moment tussen het knipperen en het openen van je ogen. Dat is een transcendentie trilling, dat moment. Maak gebruik van dat moment en voel.

 

Met liefde, groeten wij u uit het hart.

 

Anderianen.

 

Copyright © door Méline Lafont. Alle rechten voorbehouden. Er wordt toestemming gegeven om dit materiaal vrijelijk te kopiëren en te verspreiden, op voorwaarde dat de inhoud in zijn geheel en ongewijzigd wordt gekopieerd, vrijelijk wordt verspreid en deze copyrightmelding en links zijn opgenomen. Het werk van Méline mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

 

www.houseofaquarius.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.