Meesterschap

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 16:42

Toen ik in 2011 begon aan deze reis van het ontwaken van mijn channeling vermogens, was ik opgewonden en enthousiast over het ontdekken van deze nieuwe wereld die ik Spiritualiteit noemde. Ik heb vele Engelen, energieën, Meesters, Galactische rassen en Wezens op meerdere dimensies ontmoet. Elke Dimensie was voor mij een nieuwe manier van begrijpen. Channeling is slechts een mentale wereld. Deze mentale wereld werd ervaren via het mentale lichaam en stelde me in staat om te communiceren met Meesterwezens via telepathie.  Dit door middel van tonen, woorden, licht en gevoel.

 

Ik beleefde een geweldige reis met zeer bijzondere en buitenaardse ontmoetingen. Ik zal deze nooit vergeten! Ik schrijf een boek over dit onderwerp. Ik ben echt dankbaar dat ik dit alles in mijn leven heb mogen meemaken. Ik was volledig gehuld in een bubbel van energie gevuld met Licht, Liefde en hoge vibraties. Ik voelde me ongeveer 3 jaar lang uitstekend en gelukkig in mijn eentje. Heel die wereld resoneerde met schoonheid, plezier en liefde. Maar ik kon minder goed deelnemen aan de mondaine wereld. Ik vond het moeilijk om te genieten van het "op Aarde zijn" in een fysieke vorm, ik kon niet tegen de energieën van de mensen die mij omringden. Festiviteiten en concerten waren niet langer een leuke vorm van vermaak, het werd een last. Ik, van nature sociaal aangelegd, werd een enkeling, die bijna in eenzaamheid leefde maar wel gelukkig.

 

Al snel werd mijn leven uitdagend op het gebied van het manifesteren van mijn dromen, financiële middelen, het aantrekken van behoeften in dit menselijk leven, het vinden van oplossingen op fysiek niveau... Ik vluchtte altijd terug naar mijn etherische wereld, die ik benaderde via meditatie en tijdens de slaap. Vaak was ik teleurgesteld dat ik terug moest keren in het fysieke lichaam en nog steeds moest ademen. Het leven op Aarde is gewoon zo wreed voor me geworden. Alles waar ik vroeger zo van genoot, had niet meer hetzelfde effect op mij.

 

Meester Saint Germain, mijn metgezel gedurende mijn hele bestaan, zei me herhaaldelijk dat ik moest leren genieten van het leven op Aarde. Alles waarvan ik zo overtuigd was dat het slecht was en een lage trilling had, werd door mijzelf vermeden en uit mijn leven gegooid. Dit was gedeeltelijk zo omdat veel Lichtwerkers "channelden" of zeiden dat je geen vlees of vis mag eten, niet naar rockmuziek mag luisteren, geen wijn mag drinken, dit niet mag doen en dat niet mag doen.... Het andere deel was omdat ik er gewoon geen zin meer in had: het resoneerde niet meer. Zelfs seksualiteit werd voor mij een "lage vibratie". Ik associeerde seks met iets vies omdat ik meer hield van het samensmelten op etherische niveaus, wat staat voor hogere liefde. Saint Germain was de enige die tot me kon doordringen en me kon vertellen dat ik echt moest genieten van het leven en dat alle dingen waarvan ik dacht dat ze slecht waren allemaal gewoon een vorm van een bepaalde trilling zijn. Herkennen en aanvaarden dat alles deel uitmaakt van eenheid.

 

Saint Germain herhaalde: "Je mag genieten van seks, een glas wijn drinken, uitgaan en plezier maken met je vrienden, praten met mensen die niet ontwaakt zijn, je bezighouden met aardse dingen. Geniet van het aroma en de smaak van een glas wijn! Ik heb dit ook gedaan. Het maakt allemaal deel uit van de prachtige wereld van de Aarde op zijn eigen manier en in zijn eigen trilling. Je bent hier in vorm, geniet ervan en leer ervan. Vergeet alleen nooit wie je bent en wees altijd jeZELF." Wees je authentieke jij!

 

Na verloop van tijd begon ik de brug terug naar het aardse vlak over te steken. Het was tijd om meer in de lichamelijkheid te zijn, zei Saint Germain. Nu zul je de belichaming worden van je Ware Zelf, na samenvoeging met je Hogere Zelf. Met andere woorden; de tijd was gekomen om te belichamen. En dus, naarmate de jaren verstrijken, voel ik me meer aanwezig in het lichaam, meer geaard en meer deel van het leven zelf. Alle dingen die ik niet meer kon doen of waarvan ik niet meer kon genieten, zijn nu dingen waarvan ik weer kan genieten zonder dat ik verstoringen in mijn veld of hart voel. Ik blijf mijn ZELF, alleen meer in balans en geaard. Ik kan nu beter en meer creëren, dingen in het leven aantrekken en mezelf manifesteren.

 

We moeten in het lichaam zijn en ons spirituele Zelf in evenwicht brengen met ons Menselijke Zelf om het maximum van onze capaciteiten in het leven te brengen. We zijn hier om te leren en te belichamen op dit niveau, in het fysieke. Het is niet om aan dit leven te ontsnappen en te negeren wat ons niet bevalt of wat een lage vibratie heeft. Als we alles van het 3de dimensionale dienen weg te duwen en niet mogen beleven, enkel in dat hogere licht mogen zijn, waarom zouden we dan in vorm zijn? Het is allemaal hier beneden, in het NU, dat we aanwezig moeten zijn als ZELF. Als MIJ, als JIJ. Wij brengen alles naar beneden via de belichaming van binnenuit.

 

Wat ik de grootste uitdaging vind, is het vinden van evenwicht in deze verschillende werelden. Ik ging van extreem fysiek naar extreem spiritueel en nu weer terug naar het fysieke. Twee verschillende werelden voelen samensmelten als één. Het komt nog steeds neer op het vinden van- en in evenwicht blijven, elke dag weer. Mijn inzichten zijn gegroeid en sterker geworden, evenals mijn aarding en realistisch en ruimdenkend zijn. Ik voel me nu veel beter en completer.

 

Ik deel dit met jullie omdat ik wil dat jullie allemaal weten dat je je nooit door iemand moet laten vertellen wat je wel of niet kunt doen, noch mag iemand bepalen wie je zou moeten zijn. Een Lichtwerker zijn, betekent niet dat je een aantal regels en hiërarchie moet volgen, of dat je alleen een Lichtwerker bent wanneer je een goeroe of een Meester volgt. Met andere woorden: menselijke dingen doen maakt je niet minder Lichtwerker dan je bent. De sleutel ligt in het ontwaken van je ZELF en handelen, je ZELF zijn op je eigen unieke manier met een weten en een begrijpen door inzicht. Inzicht en begrip van JOU.

 

Liefs,

Méline

 

Copyright © door Méline Lafont. Alle rechten voorbehouden. Toestemming wordt gegeven om dit materiaal vrij te kopiëren en te verspreiden, op voorwaarde dat de inhoud in zijn geheel en ongewijzigd wordt gekopieerd, vrij en niet voor commerciële doeleinden wordt verspreid, en deze copyrightmelding en links worden opgenomen.

www.houseofaquarius.net

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.