START » BLOG

Leeuwenportaal - Portaal van Goddelijk potentieel

LeeuwenpoortDe sferen in de Hallen van Amenti zijn de doorgangen naar hun eindbestemming aan het opruimen. Sirius beweegt zich in een Stellaire Poort, wat betekent dat afstemming op de Grote Centrale Zon je nu een beproeving van enorme verschuivingen brengt om alle negatieve paden en oude overblijfselen op te ruimen. Onze Grote Centrale Zon is een Poort, een portaal naar alternatieve Universa waar de sfeer van Amenti oorspronkelijk werd gecreëerd op de etherische lagen.Onszelf en de Aarde uitlijnen met Sirius, creëert een groot potentieel voor innerlijke realisatie en vooruitzicht. Een diepe transformatie door de Dimensie van materie en Geest vindt plaats als waar de interne realisatie tot stand komt.Je moet nu bepalen in welk alternatief Universum en Parallelle realiteit je wenst te verankeren, terwijl je duidelijk je IK BEN Aanwezigheid verklaart om volledig geïntegreerd en verankerd te zijn in het rijk van je keuze. Je kiest nu waar je opnieuw wilt ervaren en Zijn, terwijl je jezelf de gelegenheid geeft om oude overtuigingen en waarden te overstijgen.De transcendentie is het ontgroeien van oude overtuigingen en in het nieuwe stappen. Kun je jezelf de diepten van deze realiteiten binnen één Zelf voorstellen? Het is eindeloos en leerzaam, altijd transcenderend en veranderend.Komt er een einde aan al deze transformatie? Nee, lieverds, er is nooit een einde aan verandering, want alles IS constante verandering en beweging. Er is alleen geen lineaire richting, alleen de stroom van het eeuwige.Keer in jezelf deze dagen van het portaal van de Leeuwenpoort en verbind je met je potentieel. Maak er een sterke zaak van door te verklaren de IK BEN Aanwezigheid te verinnerlijken via de Sirius afstemming en Poort van potentieel. Decreteer dat de Hallen van Amenti u bevrijden van de oude manieren van zijn en u kennis te laten maken met het potentieel van het Nu-moment, stem uzelf via uw IK BEN af op de Hogere dimensies en de gekristalliseerde toekomst van uw Wezen.Jullie worden opgeroepen om te verinnerlijken, dit betekent om je perspectief te verschuiven naar de innerlijke wereld en deze te verankeren in je realiteit via jouw lichaam. Duik diep en maak de verbinding met je Sacrale chakra om de poorten en portalen in jouw auraveld te openen door te zeggen:"IK BEN mijn IK BEN Aanwezigheid door tijd en ruimte, parallelle realiteiten en Universa. Ik besluit de poort van het Goddelijk Potentieel in mijn Heilig Hart chakra te openen en alle poorten in mijn aura te ontsteken die mij verbinden met mijn Goddelijk Potentieel. Een regenboog verlicht nu mijn Wezen en creëert een poort waar de Goddelijke Manifestatie van mijn Goddelijk Potentieel geboren wordt via mijn Zonnevlechtchakra. Daarom BEN IK dat IK BEN, en zo is het."In overeenstemming met deze grote krachten, IK BEN.Geniet werkelijk van deze heilige doorgang en laat de Liefde in je hart leven.Liefs,Méline Portia Lafont

Lees meer »

Hou de Liefde hoog

Verdeeldheid - haat zaaien - chaos - angst - discriminatie zijn de energieën van polarisatie. Het is iets van het oude tijdperk dat plaats maakt voor het nieuwe tijdperk. Maar voor het plaats maakt, wilt het eerst nog eens goed gehoord worden want dit zijn nu eenmaal de oude wonden vd ziel die opnieuw naar boven komen om te helen. Laat het los, zie het voor wat het is: het los laten van het oude.

Lees meer »

De separatie van werelden

Er is iets aan de hand, en het heeft duidelijk te maken met de scheiding van werelden. In dit formaat zal ik het woord "dimensie" gebruiken in plaats van het woord de "wereld". Aan ieder van ons: we hebben het idee dat we in een wereld leven omdat we alles om ons heen ervaren als een wereld waarin we geboren en geplaatst worden. Maar in werkelijkheid is de wereld gelaagd in dimensies waar we elke dimensie ervaren als een web van energieën / trillingen. Zo leven we in verschillende dimensies en kunnen we al deze dimensies bewust en gelijktijdig ervaren terwijl we op dezelfde plek zijn. (Fysiek)

Lees meer »