Readings

 

"Zuiver - Liefdevol en accuraat"

 

Mededeling: STOP readings vanaf Januari 2024. 

Aanvragen nog mogelijk tot 15 December 2023.

Alle readings zijn gechanneld en komen verder vanuit een Hogere en Zuivere Bron.  Deze informatie wordt met veel zorg en professionaliteit overgedragen, waar ik veel tijd aan besteed.  Als vertrouwenspersoon behoud ik mij aan het beroepsgeheim en wordt alles vanuit een neutrale houding en bron doorgegeven. Ik ben enkel de boodschapper en geef jou mee wat de Hogere Intelligente Bronnen door mijn lichaam als boodschap telepathisch laten stromen.  De Meesters waar ik al vele jaren mee werk, zijn van een zeer hoge trilling en frequentie van Liefde. Ik maak gebruik van mijn helderhorendheid, heldervoelendheid, helderziendheid en helderwetendheid samen met de sterke verbinding die ik heb sinds mijn kindertijd met de Meesters. Ik ben geen medium (communiceert met overledenen, beperkt tot 4de dimensie/astrale wereld en tijdvoorspellingen) maar een licht channeler (communiceert met Hogere Licht Wezens en trillingen, dit gaat veel verder dan de 4de dimensie.  Multidimensionaal werk).

 

Ik doe GEEN tijdvoorspellingen of mysteries oplossen - In de Hogere Dimensies en het Universum bestaat tijd niet zoals in onze 3de Dimensie op Aarde. Ik werk vanuit het Hier-en-nu, het Universum en met de kracht van creatie.

(voorbeeld vragen die niet toegestaan zijn: Wie - vragen, Waar - vragen, Wanneer - vragen.  "Wie is mijn toekomstige partner en waar kan ik deze vinden?  Wanneer ga ik rijk worden?..."  "Wie heeft dit gedaan? Waar is een vermiste persoon? Wat is er gebeurd?" )

Voor zulke vragen verwijs ik u graag naar een kaartlegster.  

 

Mijn readings zijn lezingen van de ziel en jouw energie. Ik geef door wat ik zie, voel en nooit wat jij graag wilt horen maar wat er doorkomt en jij nodig hebt.

 

Alle onderstaande readings zijn in Doc of Pdf-formaat verkrijgbaar en worden jou via email of afgedrukt bezorgd. Je hoeft hier dus niets voor te doen of aanwezig te zijn. 

 

Aquarian reading

 

Heb je jezelf altijd al afgevraagd waar je vandaan komt, wat jouw levensdoel of missie is?  Voelde jij jou als kind altijd "anders" en niet thuis op Aarde? Ben je de weg kwijt en stuit je steeds op blokkades?  Is jouw gezondheid niet in balans? Ben je op zoek naar jouw pad, talent en antwoorden? Wil je bepaalde levenslessen beter begrijpen of weten wie jouw gidsen zijn, waarom dingen gebeuren?  Zit je vast en ben je even de hoop kwijt in het leven?...

Deze reading geeft jou de antwoorden die je zoekt. Als je voor de eerste keer een reading aanvraagt, dien je deze te bestellen omdat dit formaat een uitgebreide versie is en een heel aantal bladzijden langer is dan een opvolgende Reading. Deze reading omvat een ruime vorm van informatie +  informatie op jouw 3 vragen. We geven hier algemene achtergrondinformatie mee over jou als ziel. Naast de 3 vragen of onderwerpen dat jij mag stellen, geeft deze reading jou ook het volgende standaard mee:

💫 Sterren- of Galactische afkomst en meer uitleg

💫 Wie jouw gidsen zijn op dit moment

💫 Jouw geboortestraal

💫 Jouw dominante lichtstraal

💫 Huidig bewustzijnstrilling

💫 Jouw essentie trilling

💫 Een paar vorige levens opgesomd, niet verder uitgebouwd

💫 Een aantal talenten/gaven opgesomd, niet verder uitgebouwd

💫 Jouw totemdier

💫 Kristallen dat jij nu nodig hebt en in resonantie mee bent

💫 Een aantal orakel kaarten speciaal voor u getrokken die extra boodschappen meegeven

 

Prijs: 133 Euro

Scorpion Reading

 

Deze reading is verkrijgbaar na een Aquarian reading en is dus een opvolging reading.  Je bent nu bewust van een heel aantal aspecten die jou vormen tot wie jij bent in dit leven en dat maakt dat jij je kan gaan verdiepen in uzelf.  Roept de Aquarian reading een aantal vragen op / wil je wat meer weten over een aspect?  Is er een verbinding met jouw werk / een individu / een situatie of plaats waar jij meer verdieping in wenst?  Zijn er prangende vragen en onderwerpen waar je meer wil over weten?  Dient er een situatie zich aan waar je een beslissing moet over nemen? ...

 

Deze reading brengt jou antwoorden op jouw vragen met een diepere en meer gedetailleerde boodschap.  Alles wat jij nu dient te weten en voor jou van toepassing is, wat belangrijk is, zal jou meegegeven worden.  Ook hier kan je 3  vragen stellen of onderwerpen aangeven waar ik met jouw gidsen dieper zal op ingaan.  Deze reading draait om jouw vragen in de eerste plaats en daar gaan we dus volledig rond werken. Hier beleef je een persoonlijk contact met jouw gids.

Deze reading houdt het volgende in:

 

💫 Wie jouw gidsen zijn op dit moment

💫 Antwoorden meer uitgebreid op jouw 3 vragen / onderwerpen

💫 Jouw dominante lichtstraal

💫 Huidig bewustzijnstrilling

💫 Een aantal orakel kaarten speciaal voor jou getrokken die extra boodschappen meegeven

💫 Een opsomming van Kristallen die je nu nodig hebt en in resonantie mee bent

 

  Prijs: 100 Euro

Venus Reading

 

Deze reading neemt een kijkje naar jouw relatie met een bepaald persoon. Dit kan een romantische relatie zijn, maar ook een familieband of vriendschapsrelatie.

 

Hier gaan we op een korte reis doorheen vorige levens en vertellen we jou de belangrijkste punten uit een vorig leven of meerdere levens die voor jullie beiden van invloed zijn op jullie relatie samen in dit heden. Ook de relatiestraal en jouw persoonlijke blauwdruk kunnen een invloed geven op jullie ervaringen samen en wat jullie in elkaar aantrekken en afstoten.

 

Deze korte reading kan simpel en duidelijk (gevat) een betere kijk geven op jouw relatie met een bepaalde persoon, maar ook kan deze je helpen om zekere facetten in jouw relatie en in uzelf te overbruggen of los te laten. 

 

                                                         Prijs: 70 Euro

Orakelkaart Reading

 

Een ideale  korte reading / opvraging voor momentopname vragen en zorgen.  De Orakel kaarten geven een boodschap mee en vertellen je welke energie er in jouw leven hangt, wat er van invloed is op jouw leven en waar je naar moet kijken.  

 

Een snelle manier om je verder te helpen bij dringende vragen.

 

Naast de Orakelkaarten krijg je ook een korte uitweiding mee over de getrokken kaarten en een gechannelde boodschap per kaart van jouw gidsen.

 

1 tot 3 kaarten per reading.

 

                                                                                                                                       Prijs: 60 Euro

Korte Opvraging

 

Een snelle manier om je verder te helpen bij dringende vragen.

 

Heb je een verduidelijking nodig? Bevestiging? Nakijken of iets de juiste beslissing is met een Ja - Nee vraag? Wil je even opvragen om je te helpen met een beslissing?  Deze korte opvraging is kort en krachtig en geeft duiding vanuit het nu moment - hoe de energie nu staat. Wordt steeds binnen de week gedaan en is daarom een korte en snelle opvraging.

 

                                Prijs: 30 Euro