Winter Zonnewende portaal

Gepubliceerd op 20 december 2021 om 16:45

Zonnewendeportaal ~ december 2021

 

Vanuit de diepten van ons ZIJN, zijn wij veranderende en wervelende energie Wezens wiens bewustzijn zich uitbreidt. Om ons bewustzijn te verruimen, hebben we verschuivingen, hernieuwde zielovereenkomsten en verandering nodig.

 

De hogere octaven van ons planeet- en sterrenstelsel komen nu onze realiteiten en lichamen binnen. Daarom is het raadzaam om stil te zitten en te mediteren zodanig om deze frequenties in je op te nemen.

 

Het is voor de meesten een uitdaging geworden om geaard te blijven en te baden in Liefde en vrede. Blijf geaard in dit momentum om te ontketenen wat je op het punt staat te integreren vanuit de Zonnewende portaal. De innerlijke zon ontwaakt en wordt geboren op een vernieuwd niveau in ons allemaal.

 

Hier is een chanting voor de zonnewende-energieën zoals die door mij wordt gekanaliseerd. Het zal je energetische velden activeren en verschuivingen brengen met de kosmische energieën van de zonnewende. Geniet ervan.

Copyright © door Méline Lafont. Alle rechten voorbehouden. Er wordt toestemming gegeven om dit materiaal vrijelijk te kopiëren en te verspreiden, op voorwaarde dat de inhoud in zijn geheel en ongewijzigd wordt gekopieerd, vrijelijk wordt verspreid en deze copyrightmelding en links zijn opgenomen. Het werk van Méline mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

 

www.houseofaquarius.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.