December - explosieve energieën

Gepubliceerd op 18 december 2021 om 16:29

De Winter Zonnewende Portaal en Volle Maan in Tweelingen

 

December – Een maand van explosieve energie

 

Er komt een golf van informatie en energie onze wereld binnen. Een energiegolf van explosieve en overdreven expansieve energieën. Dit is het gekozen pad dat het collectief dient te doorlopen om dat punt van vrijheid en een volgend niveau van Ascentie te bereiken. We worden opnieuw gebombardeerd met zeer kosmische frequenties terwijl onze zon conjunct staat met het Galactische centrum tijdens de Volle Maan in Tweelingen. Dit betekent dat we beter in staat zijn om gebruik te maken van de kosmische energieën en informatie, die van kosmische en galactische aard is. Vaak kan men tijdens dergelijke afstemmingen niet alleen toegang krijgen tot de Galactische energieën, maar ook informatie ontvangen die verbonden is met Hoger bewustzijn en futuristische ideeën. Als je rond deze tijd ideeën en inzichten hebt, schrijf deze dan op want ze kunnen later nog van pas komen. Het is verder kijken dan de grenzen reiken om toegang te krijgen tot nieuw ontvangen potentieel. Het is belangrijk om gefocust en in evenwicht te blijven, om een ​​innerlijke verbinding te onderhouden zodat je innerlijke realiteit je externe realiteit wordt. Met andere woorden: je focus verleggen naar je innerlijke wereld. Beheersing van je aandacht, gevoelens en het verschuiven van externe autoriteit naar interne autoriteit. Jij bent de Meester die JOUW realiteit creëert.

 

Je hebt alles in je, alle tools en ideeën om je realiteit te creëren. Jij bent degene die jouw eigen realiteit vormt en verschuift. Alles wat je buiten jezelf ziet, is een weerspiegeling van je innerlijke wereld. Daarom worden we geholpen om tijdens deze passage te schiften, zodat we de nieuwe realiteit voor het collectief kunnen vormen vanuit onze innerlijke zon. Toch moeten we al onze oude waarden en oude  energieën loslaten. De zonsverduistering eerder deze maand heeft ons die kans gegeven toen de toxische en negatieve energieën uit onze Zonnevlecht chakra werden gezogen, waardoor velen met een gevoel van ziekte of pijn in dat gebied achterbleven. Het is de innerlijke zon die ervoor zorgt dat weeën opkomen, een proces van wedergeboorte om onze grenzen te transcenderen en fysiek de weg te vinden naar eeuwige vrijheid. Dit is waar het deze maand om draait: de rebelse vrijheid, de expansieve en explosieve energieën die vechten voor onze vrijheid, het belichten van geheimen en keuzes. We hebben veel astrologische tekens die de expansieve verschuiving van bewustzijn ondersteunen, waardoor we met veel ascentiesymptomen achterblijven en onze fysieke lichamen de immense verschuivingen in bewustzijn, die voortkomen uit het Galactische Centrum, inhalen.

 

We worden naar een ander cruciaal moment geduwd waar veel waarheden naar voren komen en nog veel meer zal volgen. De duur van deze energie wordt het komende jaar verlengd - tegengestelde energieën ontsteken - de oude structuren en de overblijfselen van wat vastzit, zal worden benadrukt en losgelaten. Mensen worden wakker.  Meer zielen zijn klaar om in bewustzijn te verschuiven wanneer de innerlijke zon ontwaakt. Lichtwerkers die hun lichtwerk al vele jaren doen, vullen nu de gaten op en transcenderen zoveel mogelijk om klaar te staan voor de volgende stap voor het collectieve bewustzijn. Dit is nodig om klaar te staan ​​voor degenen die ervoor kiezen om vanaf nu het pad van Ascentie te nemen. Het ontwaken wordt duidelijk zwaar getriggerd door alle wereldwijde gebeurtenissen.

 

We hebben nooit gezegd dat verandering en transformatie zonder gebeurtenissen zouden zijn. Het zijn deze gebeurtenissen die transformatie en ontwaken mogelijk maken, aangezien alles energie in beweging is. Nu bewustzijnsexpansie zich aan de horizon bevindt, hebben we meer "bewijs" en meer "verandering" nodig om tot stand te komen, zodat mensen uit hun slaaptoestand en interne disconnectie kunnen ontwaken. Hoe meer er gebeurt, hoe minder er in hun ego zal blijven vast zitten. De Volle Maan in Tweelingen biedt de energie van "feiten en informatie" aan om belicht te worden. Alle comfort en ego worden gestript om terug te keren naar de basis: de essentie. Daarom is het belangrijk om trouw te blijven aan onszelf, kalm en gecentreerd te blijven, vredig en gegrond in jezelf. 

 

Veel vreugde komt onze kant op, maar we moeten eerst goed kunnen omgaan met de duisternis. Het vinden van die innerlijke duisternis in onszelf is wat eerst dient te komen, willen we dat van het collectief ook aankunnen. Onthoud dat het eerst om je innerlijke niveau gaat, want wat je van binnen verschuift en verandert, verschuift altijd en automatisch ook in de collectieve buitenwereld. Zo help je de wereldwijde transformatie.

 

Terwijl veel beweging en verandering ons naar de richting en einddoel brengen, komen er explosieve energieën op ons af. Energieën zoals woede, oordeel, chaos, turbulentie, opstandigheid, onvastheid, triggers zullen zich meer aandienen om de oude orde uit zijn as te halen en in te storten. Er is een golf van "wij zijn niet akkoord", en er zullen geheimen naar buiten komen.  Deze energie zal enkele maanden verder aanhouden. Maar aan de andere kant duiken er ook veel mooie energieën op.  Namelijk die van versnelling, ontwaken, hoop, integratie van Hoger bewustzijn, meesterschap. Als ik het in een notendop moet zeggen, zou ik zeggen dat December en zijn komende portalen allemaal in het teken zullen staan ​​van innerlijk werk, meesterschap en de verschuiving van het oude naar het nieuwe. Terwijl de Nieuwe wereld gevormd en gecreëerd wordt door ONS, NU, brokkelt de oude wereld verder af en toont haar ondergang zich meer en meer. Maar terwijl we ons tussen deze 2 tijdperken bevinden, gebeuren er veel dingen. De boodschap is om altijd hoopvol te blijven over je toekomst, omdat jij degene bent die het creëert, niemand anders. Jouw realiteit vormt zich samen en langs de realiteit van deze wereld. Houd dus je licht hoog en je hart open. Blijf liefdevol en vredig, geaard met Liefde.

 

Wat er ook gebeurt in je uiterlijke realiteit, herinner jezelf eraan dat dit "pogingen" en "programmaties" zijn om je te verleiden naar de overtuiging dat de gegeven programmatie ook daadwerkelijk het geval zal zijn. Als je geaard blijft met hoop in jouw innerlijke realiteit en hoe je die creëert; zul je minder gemakkelijk verleid worden om in die val te trappen. Blijf dus gefocust en ijverig. Blijf rustig in het uiten van je energie. Spreek het zo goed en luid uit als je wilt, maar doe het vanuit een staat van vrede en liefde. We kunnen veel zien gebeuren op gebieden van: banken (financiële systeem), voedselvoorziening, weersomstandigheden, interne veranderingen, waarden, emoties, de oude orde en leidersfiguren omtrent geheimen, ongelijkheid, gerechtigheid enzovoort. Alles is aan het verschuiven en omdat het een proces is, kost het dat wat nodig is. Onze staat van bewustzijn is hierin primordiaal! Zorg goed voor jezelf en vooral voor je fysieke lichaam. Het heeft zorg en hulp nodig omdat ons lichaam deze volle maan gebombardeerd wordt met zeer intense Kosmische energieën.

 

Later Meer over de zonnewende energieën.

 

Liefs, Méline

 

 

Copyright © door Méline Lafont. Alle rechten voorbehouden. Er wordt toestemming gegeven om dit materiaal vrijelijk te kopiëren en te verspreiden, op voorwaarde dat de inhoud in zijn geheel en ongewijzigd wordt gekopieerd, vrijelijk wordt verspreid en deze copyrightmelding en links zijn opgenomen. Het werk van Méline mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

 

www.houseofaquarius.be

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.