START » DIENSTEN » Healings

Healings

Een korte introductie ....

 

Energetische Healing

Het lichaam bestaat, naast de fysieke vorm, uit vele lagen (aura) en chakra's (energetische centra) waar talloze invloeden aanwezig kunnen zijn.  Dagelijkse invloeden die men oppikt, kunnen het ganse evenwichtssysteem verstoren net als innerlijke emoties, stress en opgekropte gevoelens/ervaringen. 

 

Stress is al eeuwenlang een gekende klant. Helaas neemt stress toe in het leven door de verhogende druk en de hoge verwachtingen die men ervaart in het dag dagelijkse leven. Zij het jouw job, jouw relaties, jouw huishoudelijke leven, school en de maatschappij. Het zorgt voor een ongelukkig gevoel en men ervaart zichzelf daardoor als prikkelbaar en onaangenaam. De grens van verdraagzaamheid ligt dan ook erg laag als men zich gestresseerd voelt.

 

Stress is ook een signaal dat jouw lichaam uitzendt om jou iets kenbaar te maken. Het wilt je dan eigenlijk zeggen dat jij over je grens bent gegaan en dat er iets dient aangepast te worden in jouw leven. Het is een teken van uit evenwicht te zijn omdat jouw grens bereikt is. Grenzen zijn er om aan te geven welke zones voor jou prettig zijn, comfortabel voelen en jouw evenwicht garanderen.

 

Heb je stress en/of blokkades? Dan kan jij hier terecht om die grenzen even te bekijken, te weten te komen welke overschreden zijn, wat het jou wil zeggen en om jou terug in evenwicht te brengen. Dit is een energetische behandeling waar we de chakra's en jouw lichaam voorzien van rust en werken naar een "energetische doorvloeien" voor gans jouw fysieke lichaam.

 

Hier werken we via de "reiki" methode en drukpunten.  Elke behandeling bevat een inleidend gesprek en een korte nabespreking waar je meer informatie krijgt over de behandeling en wat deze meegeeft als boodschap.

 

Prijs: 70 Euro voor 1 u 30

Volledige behandeling optie: 90 Euro voor 2 uur ( bevat energetische heling + klankschaal + kristal behandeling in 1 sessie )

Kristal healing

Bij deze energetische healing spelen de kristallen een belangrijke rol.  Deze prachtige verschijningen noem ik mijn "compagnons".  Kristallen zijn enorm krachtig en hebben veel in hun mars. Ze staan je bij tijdens jouw innerlijke reis, ze laden je op, ze versterken de talenten net als jouw innerlijke krachten, ze helen pijnen en ongemakken, ze nemen toxines op en transmuteren deze, ze zijn een katalysator tijdens een overgang en activatie....

 

Daar kristallen ook een bewustzijn hebben, helpen ze om verbinding te maken met de hogere wereld.  Hun frequenties zijn van een hoger en fijner gehalte, wat maakt dat je tijdens een kristal healing kan proeven van een verfijnde en hogere frequentie.  

 

Deze sessies werken activerend, zuiverend en transmuterend.  Als jij op zoek bent naar een vorm van zuivering of verbinding met meer "spirituele energieën", dan is een kristal healing iets voor u.

 

Hier werken we via de reiki methode en kristallen die worden geplaatst op jouw chakra's en rondom je heen.  Elke behandeling bevat een inleidend gesprek en een korte nabespreking, waar je meer informatie krijgt over de behandeling en wat deze meegeeft als boodschap.

 

Prijs: 80 Euro per sessie 1 u 30

Klankschaal healing

Wist je dat muziek therapeutisch werkt?  Wanneer men zich slecht of verdrietig voelt, grijpt men vaak naar muziek omdat het een gevoel van comfort geeft, troost en vreugde.  Klank en muziek geeft een weg om emoties en negativiteit uit ons velden te laten verdwijnen. 

 

Het geluid van een klankschaal zorgt er niet alleen voor dat we ons meer ontspannen voelen; het beïnvloedt daadwerkelijk onze hersengolven en zenuwstelsel.

 

Daarnaast is het zo dat het geluid van een klankschaal ervoor zorgt dat onze hersengolven, en daarmee het zenuwstelsel, vertraagt. Daardoor kan je in een hele kalme en relaxte meditatieve status raken, waarbij jij de spanningen, stress, pijn en ongemak beter los kan laten. Tegelijkertijd geeft het geluid jouw immuunsysteem een positieve boost, doordat er meer zuurstof naar de organen gaat. Ook werkt deze ontspanningsmuziek om de chakra’s te balanceren en te reinigen.

 

Elke klankschaal heeft zijn eigen karakter, toonzetting en klankkleur.  Tijdens deze sessie gebruiken we de 7 klankschalen van de 7 basis chakra's.

 

Hier werken we via de reiki methode en met klankschalen die elkeen speciaal voor elke chakra ontworpen zijn.

Elke behandeling bevat een inleidend gesprek en een korte nabespreking, waar je meer informatie krijgt over de behandeling en wat deze meegeeft als boodschap.

 

 

Prijs: 45 Euro voor 45 minuten

Dieren healing

Dieren zijn onze compagnons, onze vriend maar ook vaak onze spiegel.  Het is zo dat dieren meer in verbinding zijn met de natuur dan wij als mens. Ze hebben niet alleen een sterk intuïtie en aanvoelingsvermogen, hun systeem is minder complex dan het onze en kunnen daarom gemakkelijker transmuteren dan wij. 

 

Vaak voelen dieren onze energie en onderliggende blokkades aan en gaan ze deze spiegelen naar ons of zelfs gaan overnemen.  Zij voelen onvoorwaardelijke liefde en zijn transparanter in hun gedragingen en houding.  

 

Ik help graag jouw geliefde compagnon bij energetische blokkades en pijnen. Ik werk samen met de dieren enkel in wederzijds akkoord - iets wat ik kan aanvoelen - ik communiceer met hen en werk via reiki en drukpunten.

 

1 behandeling is onderverdeeld in 2 of 3 kortere sessies van ieder 30 of 20 minuten omdat dieren sneller energie opnemen en zuiveren dan mensen.

 

Prijs: 70 Euro per behandeling (2 of 3 korte sessies inbegrepen)

Galactische / geometrie healing

Met deze Galactische energetische healing gaan we werken met verschillende energieën van het Universum. De Galactische dimensies bestaan uit veel hogere frequenties dan onze dimensie op Aarde en communiceren via geometrieën.  Een geometrisch symbool activeert diepere lagen van bewustzijn in jezelf alsook een verbinding met jouw Galactische afkomst.

 

Deze Galactische healing zal jou bijstaan in het maken van een verbinding met de galactische dimensies Sirius, Andromeda, Arcturius,  Venus, Vega, Orion, de Plejaden en anderen.... Een veel diepere healing kan plaatsvinden met de hulp van hun frequenties, kleuren en geometrieën.  

 

Deze sessies zijn eerder activerend en werken als openers. Notie: de energie kan heel sterk zijn!! Daarom is het aangewezen al enige ervaring te hebben met reiki, healings en spiritualiteit.

 

We werken hier met geometrie symbolen, galactische geluiden en galactische energieën/stralen. 

Elke behandeling bevat een inleidend gesprek en een korte nabespreking, waar je meer informatie krijgt over de behandeling en wat deze meegeeft als boodschap.

 

Prijs: 70 Euro voor 1 u 30

100 Euro voor 2 uur