Ashtar ~ De huidige rol van de Sterrenzaden

Gepubliceerd op 12 juni 2021 om 12:49

Ashtar gechanneld door Méline Portia Lafont

 

Goede dag voor jullie mensen, ik kom met nieuws en vreugde. Het is mij opgevallen dat jullie allemaal in een grote beproeving en vorm van verwarring en angst verkeren. Jullie zullen spoedig gaan begrijpen hoe het is om van een Galactische aard te zijn, om de galactische blauwdruk te dragen, aangezien deze binnen korte tijd geactiveerd zal worden.

 

Sta mij toe jullie te informeren dat de Stellaire zusters en broeders van het Licht verschillende vormen en formaten van informatie hebben gedownload voor elk individu op deze aarde. Alle blauwdrukken van Galactische aard ontvangen (lees: worden gebombardeerd met) meerdere codes en informatie van verschillende Galactische Dimensies. Omdat dit voor elk individu verschilt, wordt geen enkel wezen vergeten of genegeerd. Jullie allemaal ontvangen de codes die het Hoogste goed van de Mensheid en het ZELF dienen.

 

Beste Sterrenzaden: als je afstemt op mijn boodschap voor de mensheid: welkom en luister aandachtig voor verdere instructies.

 

De Arcturiaanse Sterrenzaden ontvangen informatie van hun eigen Dimensie over hoe de volgende generatie een samenleving van hoge intelligentie en geavanceerde technologie kan implementeren. Elk individu van deze Galactische afkomst is deze informatie aan het downloaden zodat binnen de volgende fase van dit Ascentieproces het uploaden kan beginnen.

 

De Andromedaanse Sterrenzaden ontvangen en uploaden codes om de oude matrix te formatteren zodat het nieuwe magnetische veld van de aarde kan worden geactiveerd. Jullie functioneren als herstarters die het veld van de aarde opnieuw opstarten. Je moed, geduld en ijverigheid zijn nodig, evenals jullie helende vaardigheden.

 

De Pleiadische Sterrenzaden ondervinden enigszins intense uitdagingen omdat deze zielen erg gevoelig zijn voor de aanhoudende chaos en drama. Zij zijn het meest verbonden met de mensheid door hun empathie en sociale vaardigheden. Deze Sterrenzaden worden bijgestaan met de omschakeling op het niveau van de Mensheid. Dit betekent dat ze op een planetair niveau werken en downloads ontvangen met de Codes van Solaris. Elke zonnevlam is een nieuwe download voor Pleiadische zielen en deze kunnen tegenwoordig erg moeilijk te integreren zijn omdat op heden de zonnevlammen sterkere en hogere frequenties bevatten. De Pleiadiërs bieden de mensheid de mogelijkheid om hun harten en geesten te openen, wat nu erg belangrijk is. Deze zijn aan het ontwaken en bereiden zich voor op de wederopbouw van een nieuw rijk, een nieuwe wereld of gemeenschap. Deze doen hun werk in het speelveld van de Mensheid: het dichtst bij de mensheid.

 

De Sterrenzaden van Sirius zijn de leiders van dit moment. Deze Sterrenzaden nemen als het ware de controle over en treden naar voren. Deze zielen zullen de drang en de roeping voelen om "er iets aan te doen" en treden daarom op om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen die tot stand zullen komen. We vragen alleen om het op een geduldige manier en integer te doen. Deze sterrenzaden worden gebombardeerd met nieuwe informatie, ideeën en codes van het Galactische Centrum, zodat innovatieve ideeën op aarde kunnen worden geboren. Siriërs nemen in dit stadium een ​​leidende rol op zich en zijn geweldige genezers.

 

De Sterrenzaden van Venus downloaden codes van hun thuisplaneet Venus en helpen bij het proces van Liefde en mededogen. Deze zielen integreren de Hogere Liefde vibratie om de mensheid te helpen hun eigen Goddelijke natuur te omarmen en te begrijpen. Deze zijn actief op het gebied van de natuur en voelen de drang om woede, negativiteit, duisternis en haat te weerstaan. Er zal meer en meer compassie uit hun hart naar anderen stromen: laat dit toekomen bij degenen die door angst verloren zijn.

 

De Sterrenzaden van Vega en Orion zijn de bouwers en de architecten van deze Planetaire structuur. Terwijl de Aarde transformeert naar een kristallijnen structuur, zijn deze Sterrenzaden verantwoordelijk en helpen ze bij dit belangrijke proces. Helderheid, focus en kracht zijn daarom een ​​must. Deze sterrenzaden ontvangen dagelijks downloads en updates om de kristallijnen vibratie te integreren en te transformeren dit via hun eigen lichaam. Het is alsof hun lichaam zelf een regeneratie verwerkt en deze frequentie vervolgens doorgeeft aan de aarde.

 

Alle andere Sterrenzaden op deze aarde verwerken elk hun eigen individuele proces van hoger ontwaken, aangezien niemand wordt genegeerd. Elk sterrenzaad ontvangt dus hun persoonlijke coderingen en triggert datgene wat klaar is om geactiveerd te worden. Vermits we overgaan naar het Watermantijdperk, maken jullie allemaal deel uit van deze transformatie.

 

Onthoud dat iedereen mee een rol vervult en dat jullie allemaal je codes ontvangen.

 

Er komt een einde aan het bezorgd zijn, aan deze verwarring in de wereld. Elk individu is belangrijk en elke ziel gaat zijn eigen weg. Velen sterven in angst, vergeten wie ze zijn. Dat is de enige reden waarom een ​​ziel ervoor kiest om de leidraad van angst te volgen. Onthoud altijd wie je bent; laat dit de leidraad zijn voor je verdere pad en blijf verbonden met het Hart. Vergeet nooit wie je bent, door dit alles heen.

 

We spreken snel weer met meer.

Asteyu mayetra minata.

Ashtar.

 

Copyright © door Méline Lafont. Alle rechten voorbehouden. Er wordt toestemming gegeven om dit materiaal vrijelijk te kopiëren en te verspreiden, op voorwaarde dat de inhoud in zijn geheel en ongewijzigd wordt gekopieerd, vrijelijk wordt verspreid en deze copyrightmelding en links zijn opgenomen.  www.houseofaquarius.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.