Super bloedmaan eclipse 26 Mei 2021

Gepubliceerd op 26 mei 2021 om 00:25

 

Een Bloody Mary-achtige versie .... The real deal en sterke processen worden ons tijdens deze passage geserveerd en het is behoorlijk intens.

Herinner je je de gedeeltelijke zonsverduistering op 12 juli - 13 juli 2018? Dat was voor velen een zeer emotionele en intense ervaring gebleken ... De emoties zijn tijdens die passage voor velen op tal van niveaus een piek geweest. Welnu, we hebben er nog één in petto die deze reis zal voortzetten, maar dan op een nog dieper niveau en met meer kracht dan de vorige. Dit omdat het deze keer onze Maan is die zal verduisteren. (Maan = emoties)

Laat me je uitleggen waarom - gezien vanuit een energetisch perspectief. Ik ben geen astroloog maar een kanaal voor energielezingen.

Bloedmaan

Deze maansverduistering zal de maan in een roodoranje kleur veranderen omdat de maan beweegt in de schaduw van de aarde. Hierdoor kan de maan een roodachtige kleur krijgen.

De energieën van de Bloedmaan wekken emoties, diepe emoties, verborgen gevoelens en gevoeligheid op. Een storm van zaken zal weer aan je radar voorbijgaan, zo lijkt het. (emoties)

De energieën van de Totale Maansverduistering brengen daarentegen eerder een verschuiving in bewustzijn teweeg. (Eclipse roept emoties en inzichten op) Het oude los laten is hier de hoofdboodschap.

Een Supermaann-formaat maakt de energieën tastbaarder en extra voelbaar in onze velden.

We bevinden ons in een golf van enorme emotionele zuivering en het is een noodzaak dat dit deel van ons stabiel is (collectief) voor onze volgende verschuiving in bewustzijn. Dingen ZULLEN met zekerheid gebeuren: enorme veranderingen staan ​​op het punt te gebeuren en we MOETEN in evenwicht zijn voor wanneer dit feit meer wordt belichaamd als een ervaring op onze aarde. Niet alleen collectieve verschuivingen en veranderingen, maar ook persoonlijke en interne zaken. Stabiliteit is een constante prioriteit en dit zal snel altijd zo dienen te zijn.

We kunnen niet goed schakelen en functioneren als we blijven hangen in instabiliteit. We moeten ons bewust worden van onze emoties en daar evenwichtig en bewust mee omgaan.

Op een energetisch perspectief

Deze verduistering is een keerpunt en een verschuiving. Dit is intenser voor ons lichaam en ons veld dan de vorige eclipse. Het heeft een veel sterkere frequentie vanwege de extra energieën zijnde een Bloedmaan en een Supermaan.

Baden in water tijdens de verduistering voelt gunstig voor mij. Als je een vijver in de tuin hebt terwijl je tijdens de verduistering naar de maan staart, zullen emoties sterker en gemakkelijker worden. Het is als een vluggertje: snel maar intens. Laat het er allemaal uit en maak een verbinding met de maan.

Tijd doorbrengen in de natuur tijdens de verduistering voelt als een lichtere intensiteit. Als je een vlotte transitie wilt, is dit gunstig.

Mediteren tijdens deze maan voelt voor mij aan als een activate van intens inzicht. Kom tegemoet aan je frustraties en laat ze beleefd de deur uit door het gevoel te ervaren en niet de actie. Laat nadien Los. 

Slapen tijdens deze maan voelt als een grootse verwerking van emoties tijdens dromen. Hoofdpijn kan wijzen op opruimwerk.

Het is jouw keuze of je dit bewust wilt ervaren of niet. Ik ga persoonlijk mijn kristallen reinigen zodat ze vrij zijn en ruimte hebben om op te slaan, te helpen en te zuiveren. Enorme uitbarstingen komen eraan.

 

Met liefde

Méline

Copyright © door Méline Lafont. Alle rechten voorbehouden. Er wordt toestemming gegeven om dit materiaal vrijelijk te kopiëren en te verspreiden, op voorwaarde dat de inhoud in zijn geheel en ongewijzigd wordt gekopieerd, vrijelijk wordt verspreid en deze copyrightmelding en links zijn opgenomen.

 

www.houseofaquarius.net

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.