De separatie van werelden

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 20:17

Er is iets aan de hand, en het heeft duidelijk te maken met de scheiding van werelden. In dit formaat zal ik het woord "dimensie" gebruiken in plaats van het woord de "wereld". Aan ieder van ons: we hebben het idee dat we in een wereld leven omdat we alles om ons heen ervaren als een wereld waarin we geboren en geplaatst worden. Maar in werkelijkheid is de wereld gelaagd in dimensies waar we elke dimensie ervaren als een web van energieën / trillingen. Zo leven we in verschillende dimensies en kunnen we al deze dimensies bewust en gelijktijdig ervaren terwijl we op dezelfde plek zijn. (Fysiek)

 

Het zijn allemaal frequenties waar we intappen. Hoe groter ons bewustzijn is, hoe breder onze "antennes" zijn en deze frequenties kunnen bereiken. We kunnen dit bekomen door in het huidige NU moment te zijn.

 

Op dit moment zijn we beland op een punt waar een scheiding plaatsvindt. Als je in de wereld rondom kijkt, is het opvallend dat het gebeurt. Je kan er haast niet naast kijken. Er worden groepen gevormd, verschillende bewustzijnsgroepen zijn verbonden om hun realiteit te creëren en hun vibratie te manifesteren om te ervaren. In dit stadium zijn we gekomen gedurende deze tijd. Je kunt verdeeldheid zien plaatsvinden en je kunt de meningsverschillen voelen oplaaien omdat de ene groep de andere groep niet kan begrijpen, enzovoort. Dit komt omdat er een enorm verschil is in bewustzijn en vibratie. De splitsing wordt veroorzaakt door zowel interne als externe invloeden.

 

Onthoud één ding en moge dit luid en duidelijk zijn: je kan en mag een ander niet overtuigen van jouw waarheid en persoonlijk inzicht! Iedereen is hier om de eigen waarheid en resonantie te ontdekken tijdens het pad van ontwaken. Het is een uniek pad en daarom niet te overtuigen. Je weet niet voor welke zielenovereenkomst en ervaringen gekozen zijn. Blijf vooral liefdevol in je eigen Wezen en gebruik alleen keuzes om jouw eigen vibratie te verhogen. Hou de sfeer zo hoog en zo positief mogelijk, elke dag weer. Dit is JOUW reis, ervaar het ten volle. Dit helpt ook de wereld. Geloof me dat Gaia er lang geleden voor heeft gekozen om naar hogere vibraties op te stijgen. Het is niet te stoppen, ze is hier erg duidelijk over. Laten we haar helpen.

 

Een week geleden kreeg ik in een droom een heel duidelijk bericht. Ik werd gecontacteerd door mijn gids, hij kwam me bezoeken en liet me zien hoe de wereld- en alles erin, in een donkere as verschrompelde en stierf. Het universum voedde niet langer deze huidige 3e dimensie. Hij zei dat ik op dit moment een keuze voor mezelf moest maken: blijf en sterf mee of spring. Het ging erg snel, ik had letterlijk 1 seconde tijd. Mijn gids haalde zijn vinger uit en creëerde een draaikolk die opende. Het enige wat ik hoefde te doen, was erin springen, en dat deed ik.

 

Daarna kwam ik in een andere dimensie; de 4e dimensie. Opnieuw verscheen hetzelfde beeld met dezelfde vraag van mijn gids. Deze was ook aan het krimpen, aangezien het Universum deze niet langer voedde. Alles verdween ogenblikkelijk. Nogmaals nam ik zonder enige aarzeling dezelfde beslissing. Er verscheen een prachtige gouden draaikolk en ik dook erin, met hoofd en handen eerst, blindelings.

 

Nu ben ik in een prachtige wereld beland. Vrijwel hetzelfde als deze, alleen zijn de kleuren van de natuur veel helderder. Je kunt Liefde in de lucht zien en voelen terwijl je in dit paradijs loopt. Iedereen leeft samen in Harmonie, één grote gemeenschap met vrede en respect. We leven zelfs samen met de meer duistere aspecten en entiteiten: voor mij symboliseerde dit dat het allemaal om eenheid draait. Het deed me in zekere zin aan Lemurië denken.

 

Wat me het meest opviel aan deze hele ervaring is dat ik me gedurende de hele droom alleen van mezelf als ziel bewust was; wat inhoudt dat ik geen notificatie had van anderen (familie, minnaar, vrienden ..). Ik voelde me heel en compleet in en met mezelf dat er geen idee was van scheiding en daarom ook geen bewustzijn van het hebben van een gezin. Dit symboliseert de staat van één zijn met je Zelf en van je zielenkeuze. Als ik het besef had geliefden achter me te laten, bestond de kans dat ik niet zou zijn gesprongen, wie weet ... Maar die toestand was krachtig en voelde zo goed.

 

Verwacht veranderingen in de vorm van scheidingen, mensen die deze realiteit zullen verlaten en connecties die eindigen. Het zal helaas veel chaos brengen. Dit is heel goed mogelijk. Wees voorbereid op chaotische scenario's en veel mensen die sterven als ergste scenario. Het is allemaal heel goed mogelijk vanwege zielen keuzes en de angst die via de media wordt geprogrammeerd. Dit is hoe het vandaag is, hopelijk zullen er betere manieren van ontwaken ontstaan. Maar deze verandering is onvermijdelijk en vindt plaats op dit moment.

 

Voor jullie die aan het ontwaken zijn of al ontwaakt is, houd je hart en frequentie hoog en in een liefdevolle vibratie. Aard grond om gecentreerd te blijven, want we ondergaan een wilde rit. Laat u niet naar beneden halen door deze propagandaprogramma's. Houd je vibe hoog en meng je niet in discussies en beschuldigingen. Zorg goed voor jezelf en jouw kinderen, ga vooruit, zoek innovatieve oplossingen. Blijf jezelf, je lichaam en je hart trouw. Samen staan we sterk!

 

Liefs

Méline Portia Lafont

 

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.

www.houseofaquarius.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.