11:11 portaal

Gepubliceerd op 10 november 2020 om 14:22

Het is vandaag 11-11, wat betekent dat er een energieportaal opengaat om ons Mastery-lessen aan te bieden. Omdat 11:11 een Meester getal is, worden we gebaad in hogere frequenties van het Meesterschap. We worden uitgenodigd om te werken met de binnenkomende lichtstraal en een nieuwe realiteit te manifesteren die gebaseerd is op LIEFDE en niet op angst.

 

We worden gevraagd om kalm en gecentreerd te blijven, wat onze realiteit ook doet schudden. Onthoud je licht, onthoud je gaven en wat je hier komt doen en om te ZIJN ❤️ Dit is het moment om dit allemaal naar de tafel te brengen en in je centrum te blijven. We werden geroepen om hier te zijn en te helpen. Degenen die geroepen zijn om hier te zijn, zullen tijdens het 11:11 portaal worden ondersteund met codes van Meesterschap zodat ze kunnen manifesteren wat ze moeten brengen. Degenen die nog steeds in angst blijven hangen en vastzitten in de matrix van vernietiging en scheiding, zullen de zegen en steun ontvangen om op een veel dieper niveau wakker te worden.

 

De waarheid zal binnenkort worden onthuld, moge het snel wakker worden. Heb een gezegende 11:11 gateway ❤️🙏

 

Liefs, Méline

 

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.

www.houseofaquarius.be


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.