Equinox - permanente beslissingen en de start van de nieuwe Aarde

Gepubliceerd op 23 september 2022 om 10:50


We zijn in een fase van diepgaand werk beland - eigenlijk fundamenteel innerlijk werk. Als je nu het dieptepunt hebt bereikt, weet dan dat je naar je meest fundamentele patronen wordt gebracht.

Een prachtige manier om met dit type van shift te werken is om je superman-badjas aan te trekken, je bril op te zetten en er gewoon heel dapper in te duiken. 6 planeten in retrograde op dit moment zeggen: Laten we ons vuil maken!

We zijn allemaal samen in dit moeras, en hoewel deze karwei enorm aanvoelt als een solo-act, regelen we al onze eigen shit alsook de collectieve shit. Iedereen krijgt zijn eigen patronen gepresenteerd om mee aan de slag te gaan. 

Bekijk ze alstublieft goed, zit deze rit uit en loop er niet van weg. Je zult er versteld van staan ​​hoeveel hiervan alleen maar gaat over emoties en angsten, ideeën en patronen gebaseerd op oude herinneringen - dus inmiddels een illusie.

We moeten dit doen, het is goed.. Je kunt dit! Nu is het tijd om fundamentele patronen voorgoed te doorbreken met de ondersteunende energieën van de september-equinox. 

De Equinox brengt de mogelijkheid om keuzes te maken. Als er patronen, relaties, banen, mensen en situaties zijn die je wilt loslaten of met fundamentele karmische cycli zit om te beëindigen: dit is het moment! Permanent afsluiten EN een compleet nieuw begin 💜

Laten we vol vertrouwen transformeren, ga het aan met volle moed. Je gaat hier de vruchten van plukken op termijn, geloof mij. 

Ik nodig jullie uit om even naar de bovenstaande video te kijken, je kan de ondertitels in het Nederlands opzetten indien de Engelse taal wat moeilijk gaat. 

Liefs,
Méline

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.